Dinner en Show in Amsterdam voor een gezellig avondje uit

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • 2-gangen diner voorafgaand aan de show
  • Toegang tot de show

  Prijs: € 39,50 p.p.

  Het 2-gangen menu kent twee opties:
  1. Artisan brood met boter, Hoofdgerecht ; Pasta Carbonara met bacon en ei zoals de Italianen hem maken (geen room!)
  * Frisse groene side salade, Dessert: Ben&Jerry's ijs
  2. Artisan brood met boter, Hoofdgerecht Vegetarisch: Pasta met een heerlijke, verse champignonsaus en kruiden 
  * Frisse groene side salade. Dessert: Ben&Jerry's ijs

Extra informatie

Handige informatie op te weten:

  • Onze voorstelling is geheel in het Engels en gaat in een rap tempo. 
  • Deuren van de theater zaal gaan 30 minuten van tevoren open. De stoelen zijn niet genummerd en het concept is “First come first served” Wij vragen u vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn
  • Bestel lekker uw drankjes aan de bar,  deze mag u meenemen de zaal in en tijdens de show loopt het bar personeel ook bestellingen

  Tijden: 
  * vrijdag: je tafel staat klaar om 18:30, de voorstelling begint om 20:30
  * Zaterdag: je tafel staat klaar om 18:00, de voorstelling begint om 20:00
  * Zondag: je tafel staat klaar om 17:00, de voorstelling begint om 19:00

  De prijs van dit Dinner en Show arrangement is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Comedyshow, verse pasta en hard op lachen

Lachen is de perfecte basis voor het leven. En waar kan je harder lachen dan bij Boom Chicago!
Zit achterover aan een tafeltje voor 2 of 3 personen, zit je met sfeerverlichting in een nachtclub setting met je diner of snacks en vier je dat het leven weer goed is.
Neem je partner, je beste vriendin, de barista uit de buurt mee en geniet van een interactief comedy improv-programma, vol heerlijke hapjes en een garantie op hard gelach

Show en Theater

  Vlijmscherpe, Engelstalige improvisatie-comedyshows en heerlijk eten! 

  Deze combinatie zorgt avond n avond voor uitverkochte zalen in het historische Rozentheater in Amsterdam. Al 27 jaar maken wij mensen aan het lachen met onze comedyshows vol snelle improvisaties, stand up, video, muziek en scherpe sketches die met elkaar worden afgewisseld. Geen cabaret, geen stand-up, geen theater maar een energieke mix van actuele sketches en pure improvisaties waarbij het publiek de onderwerpen bepaalt.
  De ongelofelijk snelle en slimme improvisaties zijn het handelsmerk van het comedytheater. De acteurs spelen scenes die ze ter plaatse bedenken aan de hand van suggesties uit het publiek. Een live-muzikant, live-internet improvisaties en video vullen de acteurs aan. Onze bediening voorziet je voor en tijdens de show graag van cocktails, heerlijke wijnen van Grapedistrict of een koud (speciaal) biertje.

  In De grote Zaal passen normaal gesproken 330 bezoekers. Nu tijdens de pandemie, hebben we onze setting aangepast. Voor 30 mensen staan er 2 of 2 persoons tafeltjes klaar op gepaste afstand. Bediening heeft masks op en we hanteren een eenrichtimgsverkeer in het theater. Kortom: het perfecte avondje uit waarbij we u geheel volgens de Covid-19 richtlijnen zullen ontvangen. 

Het theater

Het prachtige Rozentheater is ook te boeken voor besloten evenementen en creatieve producties. De grote zaal biedt ruimte voor 330 bezoekers en de kleine bovenzaal heeft 110 zitplaatsen.  Boom Chicago heefft alles in huis om events tot een succes te maken; een team van talentvolle performers, trainers, technici, schrijvers en musici, flexibele ruimtes, een ervaren events team en hoogstaande technische faciliteiten.

Let op: gedurende de pandemie zijn onze aantallen aangepast aan de toegestane capaciteit.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Wij zijn een creatieve organisatie die unieke comedyshows, op maat gemaakte programma’s en trainingen bedenkt, produceert en uitvoert. Wij maken tevens digital shows, hybride events, tailormade sketches, videos. pub quizzes.

Creatieve comedyshows

De comedyshows zijn een spektakel van snelle improvisaties, video, muziek, internet en scherpe sketches die in hoog tempo met elkaar worden afgewisseld. De acteurs, de musical director en de multi-media technicus maken samen een voorstelling gebaseerd op de actualiteit en suggesties van het publiek.

Het theater

Het prachtige theater op de Rozengracht heeft 2 zalen. De downstairs theater heeft 320 zitplaatsen en de Upstairs theatre 110 zitplaatsen metveelzijdige technische faciliteiten. De bar en de theaterzalen zijn ook te boeken voor besloten feesten en andere evenementen. Het theater is toonaangevend op het gebied van shows en improvisatietrainingen op locatie voor het bedrijfsleven.

Programma op maat

Naast de dagelijkse voorstellingen in Amsterdam, verzorgen wij op maat gemaakte programma’s voor verschillende opdrachtgevers zowel in Europa als wereldwijd.